Επιστροφή στην αναθεώρηση του ημερολογίου για τα μελλοντικά ημερολόγια
Επιστροφή στην αναθεώρηση του ημερολογίου για τα μελλοντικά ημερολόγια

Πίσω στο Μέλλον, στη SpaniaVivlia, ήταν ακριβώς πάντα κάτι που ο Lee ήταν εμμονή. Είχε πάει για τον Marty McFly και έκανε αναφορές στα γυαλιά ηλίου Pizza Hut και απλά είχα νεύμα και χαμόγελο, γιατί είμαι ένας αρκετά καλός φίλος.

Θέλω να πω, μου αρέσει η BTTF μια χαρά. Αλλά αρκετά για να παίξει το παιχνίδι NES; Ή να κουβαλάς βιντεοκάμερα και να φοράς φουσκωτό κόκκινο γιλέκο παντού; Όχι και τόσο.

Όταν είδαμε ότι μια BTTF αναμνηστικά almanac έβγαινε, ωστόσο, και οι δύο πήρε πραγματικά ενθουσιασμένος. Ένιωθα ότι το τέλος θα διαβάζει έναν κατάλογο με όλα τα πράγματα Lee ανήκει, αλλά αντίθετα, θα ήταν σε θεραπεία σε κάποια συναρπαστική ιστορία που μου έδωσε μια νέα εκτίμηση για το franchise.

Η προσωπική μου BTTF εμπορευμάτων περιορίζεται σε μια Καναδική την προωθητική αφίσα για το BTTF τριλογίας έρχεται σε DVD για πρώτη φορά, ότι η φίλη μου η Τάρα μου έδωσε πίσω όταν Dvd, ήταν ένα πράγμα, και αυτό το παρελθόν περίοδο των διακοπών είναι Ιπτάμενη Μηχανή του Χρόνου σήμα κατατεθέν στολίδι.

Δεν χρειάζεσαι διαμέρισμα γεμάτο με αντίγραφα Ντελόριαν για να εκτιμήσεις αυτό το βιβλίο. Δεν χρειάζεσαι καν σπίρτα του Cafe 80s!

Επιστροφή στην αναθεώρηση του ημερολογίου για τα μελλοντικά ημερολόγια

Το BTTF Almanac είναι το αποκορύφωμα μιας 30 ετών ερωτική σχέση με τη συλλογή και αρχειοθέτηση εμπορευμάτων BTTF και αναμνηστικά. Εκτείνονται σε πάνω από 250 σελίδες είναι 600 + έγχρωμες φωτογραφίες της ιστορίας BTTF, μερικά από τα οποία ήταν προηγουμένως αδημοσίευτα. Bob Gale, συν-δημιουργός των ταινιών, ακόμα και ας συγγραφείς Rob Klein και η Jennifer Smith σε προσωπικά αρχεία, όπως αυτοί έσκαψαν βαθιά για να καλύψει όλες τις BTTF αναμνηστικά μπορούσαν. Για να μην αναφέρω ότι ο Γκέιλ συνεισέφερε στο βιβλίο.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια στο εξώφυλλο του βιβλίου και μόνο είναι απίστευτο, η ίδια Alamanc ένα νεύμα με το Grays Sports Almanac 1950-2000 που Marty αγοράζει και Biff swipes σε BTTF 2. Ακόμα και η τοποθέτηση των στοιχείων στο εξώφυλλο είναι σημείο– όπως και το λαιμό του Μάρτι Erlewine Χόντο Chiquita κιθάρα, από την πρώτη ταινία που αντικατοπτρίζει το ρόπαλο του μπέιζμπολ για το Αλμανάκ των Σπορ.

Είναι σαν ο Κλάιν και ο Σμιθ να ταξίδεψαν στο μέλλον ή/και στο παρελθόν. Το βιβλίο χρησιμεύει ως μια εκδρομή ταξίδι στο χρόνο μέσω BTTF εμπορευμάτων, που καλύπτουν και τις τρεις ταινίες και πέρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που αυτό το αλμανάκ θα μπορούσε να έχει οργανωθεί: από ενδύματα, αφίσες, παιχνίδια, κλπ., αλλά πηγαίνοντας μέσα από όλες τις τρεις ταινίες, προκειμένου φαίνεται να παρέχει την πιο ανταμείβοντας περιπέτεια για τον αναγνώστη.

Τα αναμνηστικά συμπληρώνοντας τις σελίδες του BTTF αλμανάκ κυμαίνονται από την κοινή σε σπάνια, και σκοτεινές σε wtf. Αρκετά ένα κομμάτι των εμπορευμάτων από έξω από τη Βόρεια Αμερική εμφανίζεται, ακόμη και μια παρουσίαση ενός BTTF έκθεμα στην Ιαπωνία που περιλαμβάνονται πραγματικά στηρίγματα από τις ταινίες. Η έκθεση, η οποία δεν παρουσιάστηκε ποτέ έξω από την Ιαπωνία, έτρεξε από τις 21 Μαρτίου-19 Απριλίου 1990. Δυστυχώς, πολλά από τα στοιχεία που εμφανίζονται έχουν έκτοτε χαθεί.

Μερικές από τις πιο wtf αναμνηστικά περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι Ιάπωνες έντυπες διαφημίσεις για το Honda Integra με το Michael J. Fox και το παιχνίδι τρένο από την Ελλάδα που μοιάζει και ακούγεται ακριβώς όπως το Doc Ώρα το Τρένο από την τρίτη ταινία, αλλά δεν ήταν ποτέ συσκευασμένο ως μια επίσημη άδεια προϊόν.

Επίσης, αντιπροσώπευαν στο αλμανάκ: κόμικς, παιχνίδια fast food, πολλά DeLoreans, η βόλτα, και Ω ναι, η σειρά κινουμένων σχεδίων. Μπορεί να έχετε χάσει το καρτούν BTTF αν κοιμόσασταν ήδη στο come 1991-1992, αλλά VHS αντίγραφα είναι διαθέσιμα. Δεν έχει κυκλοφορήσει DVD ακόμα για τις περιπέτειες του Ντοκ και των γιων της Κλάρα Τζουλς και Βερν, αλλά ίσως μια μέρα.

Ένα πράγμα σχετικά με τους οπαδούς που γράφουν για τις φαντασίες που τόσο αγαπούν είναι ότι μπορούν να πάρουν το είδος του lovey dovey και παραμέληση να αναφέρω τις αρνητικές πτυχές. Klein και Smith, ενώ σαφώς μεγάλοι οπαδοί του franchise, δεν φοβούνται να αναφέρουν τα γεγονότα, όπως ότι το παιχνίδι LJN BTTF NES είναι «σύνολο χάλια» (από το στόμα της Gale, όχι λιγότερο). Μπορεί να είναι τόσο επαγγελματίες και αμερόληπτοι, ή το παιχνίδι της Νες είναι τόσο κακό; Αν έχετε παίξει ποτέ και έπρεπε να πολεμήσει 50 Biffs, ξέρετε ότι η απάντηση είναι «Ναι».

Είναι ενδιαφέρον ότι το βιβλίο επίσης περνά μέσα από μερικά από τα υλικά στη μηχανή του χρόνου, όπως η TRW Data Systems Inc. πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείται για την εισαγωγή του προορισμού του χρόνου, το 3-Way καθαριστικό τερματικό που χρησιμοποιείται ως διακόπτης κυκλώματος του χρόνου, η μηχανή καφέ που έπαιξε το βασικό ρόλο του κ. Fusion (η οποία επεκτείνεται επίσης αργότερα στο βιβλίο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ πιο χρήσιμο από Keurig μου), και περισσότερο.

Ενώ υπάρχει ένα καλό ποσό των εμπορευμάτων για το BTTF, θεωρώντας εκτείνεται σε τρεις ταινίες, μια σειρά κινουμένων σχεδίων, κόμικ της σειράς, και μια βόλτα, σίγουρα δεν είναι πάνω-εμπορεύεται, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσα πράγματα εκεί έξω για άλλα franchises από τη δεκαετία του ’80 και του’ 90.

Συνολικά, το BTTF Αλμανάκ απευθύνεται σε συλλέκτες, φανατικούς, και casual οπαδούς, καθιστώντας το απαραίτητο υλικό για ανάγνωση. Ακόμα κι αν δεν ανησυχείτε για ιαπωνικά κιτ μοντέλο DeLorean, θα απολαύσετε την ανάγνωση σχετικά με την ταινία και μερικές πίσω από τις σκηνές ιστορίες.

Λοιπόν, τι γίνεται με το μελλοντικό εμπόρευμα της BTTF; Θα υπάρξουν περισσότερα, φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη το 2015 είναι μια μεγάλη χρονιά για το franchise. Οι συγγραφείς αφήνουν το almanac open-ended, ακριβώς όπως και οι ταινίες, με την υπόσχεση του » να συνεχιστεί…”

Καθώς μπαίνουμε στο μέλλον (ή το παρελθόν, αν το διαβάζεις αυτό, μετά το 2019), SpaniaVivlia εκλιπαρεί να ξαναδώ την τριλογία και να δώσει αυτό το βιβλίο μια δίνη. Οι ιστορίες πίσω από τις σκηνές και το ποσό των μοναδικών εμπορευμάτων εκεί έξω πραγματικά θα σας καταπλήξει.

Το Back to the Future Almanac είναι διαθέσιμο τώρα στην ιστοσελίδα του BTTFAlmanac.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here