Αναθεώρηση του

Κάθε φορά και τότε, είναι μια θεραπεία για να αναθεωρήσετε ένα βιβλίο που απλώς γεμίζει με ενδιαφέρουσες ιστορίες και γεγονότα, αντί για ένα σοβαρό τόμο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ομάδα ή αθλητισμό. Αυτό είναι ένα από αυτά τα βιβλία. Με έκανε συχνά να χαμογελάω ή να γελάω, γι ‘αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό και μια γρήγορη ανάγνωση επίσης. Εδώ είναι το σχόλιο της SpaniaVivlia για το «The Super Joe’s Super Sports Almanac»

Τίτλος / Συντάκτης:
«Το σούπερ αθλητικό ημερολόγιο του μέσου Joe» του Steve Riach

Ημερομηνία δημοσίευσης:
3 Απριλίου 2018

Μήκος:
224 σελίδες

Εκτίμηση:
4 5 αστέρων (Πολύ καλό)

Ανασκόπηση:

Μερικές φορές είναι αναζωογονητικό να διαβάζεις ένα βιβλίο που απλά γεμίζει με ενδιαφέρουσες ιστορίες και γεγονότα. Αντί να ψάχνει σε έναν συγκεκριμένο αθλητή, ομάδα ή αθλητισμό με ελάχιστες λεπτομέρειες, το «The Super Joe’s Super Sports Almanac» παίρνει διηγήματα, ελάχιστα γνωστά γεγονότα και άλλα tidbits πληροφοριών σε διάφορα αθλήματα και τα συνδυάζει σε μια διασκέδαση, γρήγορη εύκολη ανάγνωση.

Ο Steve Riach χρησιμοποιεί πολλά χρόνια για να καλύψει μια ποικιλία αθλημάτων για να συλλέξει πολλά διασκεδαστικά γεγονότα και ιστορίες για διάφορα αθλήματα – κυρίως τα τέσσερα κύρια ομαδικά αθλήματα στη Βόρεια Αμερική και μερικές ολυμπιακές ιστορίες επίσης. Τα θέματα ποικίλλουν ευρέως – από παραδείγματα εξαιρετικής αθλητικής συμπεριφοράς (οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η πηγή πολλών από αυτά τα ανέκδοτα) σε αστεία εισαγωγικά σε ασυνήθιστα γεγονότα.

Για να επεξηγήσετε την ποικιλία των θεμάτων, υπάρχουν τρία στοιχεία που ο αναγνώστης θα μάθει κατά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Πρώτον, μια από τις πιο αξιοσημείωτες κατακτήσεις του γκολφ συνέβη στις 14 Απριλίου 1996, όταν ο Greg Norman έχασε ένα μεγάλο προβάδισμα στον τελικό γύρο των Masters. Συμπτωματικά, η 14η Απριλίου είναι επίσης όταν συνέβησαν δύο άλλες τραγωδίες: η δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν και η βύθιση του Τιτανικού το 1912. Δεύτερον, οι αθλητές με τους περισσότερους οπαδούς της Instagram είναι LeBron James με πάνω από 26 εκατομμύρια οπαδούς. Άλλοι αθλητές με μεγάλες επιτυχίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ο Stephan Curry, ο Floyd Mayweather Jr., ο Ronda Rousey και ο Dwayne Wade. Τρίτον, το μόνο μέλος οποιασδήποτε αθλητικής αίθουσας φήμης που γεννήθηκε σε ένα τρένο ήταν ο Rod Carew.

Αυτά τα είδη ασυνήθιστων γεγονότων, μαζί με μερικά χιουμοριστικά αποσπάσματα (ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Latrell Sprewell να απορρίπτει συμβόλαιο ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Timberwolves επειδή «έχω την οικογένειά μου να ζωοτροφές»;) και ιστορίες της προέλευσης πολλών αθλημάτων κάνουν το βιβλίο διασκεδαστικό όχι μόνο να διαβάσει σε σύντομες εκρήξεις αλλά και ένα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευθετήσει τα στοιχήματα ή να προωθήσει μια συζήτηση. Αυτή η τελευταία ιδέα θα συμβεί πιθανότατα αφού οι αναγνώστες μάθουν τις επιλογές του συγγραφέα για τις μεγαλύτερες ομάδες στα τέσσερα μεγάλα αθλήματα (συμφώνησα με τρεις από τις τέσσερις επιλογές του).

Οποιοσδήποτε αθλητικός ανεμιστήρας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι ο ανεμιστήρας του, θα απολαύσει αυτό το βιβλίο, το οποίο είναι μια γρήγορη και εύκολη ανάγνωση που μπορεί να τελειώσει εύκολα σε μια συνεδρίαση ή να απολαύσετε σε σύντομες εκρήξεις, ανάλογα με την προτίμηση του αναγνώστη. Επειδή τόσες πολλές αθλήματα καλύπτονται σε αυτόν τον τόμο, ανεξάρτητα από το ποιοι αθλητικοί αναγνώστες προτιμούν, είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι ενδιαφέρον για το αγαπημένο τους παιχνίδι.

ευχαριστώ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκδότες της Harvest House για την παροχή του SpaniaVivlia αντίγραφο του βιβλίου μέσω του NetGalley σε αντάλλαγμα για μια έντιμη αναθεώρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here